Våre kunder

Våre kunder er i hovedsak større bedrifter som enten kjøper helsepakkene til egne ansatte eller videreselger helsepakkene til deres bedrifts- eller privatkunder. Vi utarbeider hele kundereisen under vår samarbeidspartners merkenavn.

Fjordkraft

Med Fjordkraft Helsefordel booker og gjennomfører du legetimer enkelt via mobilen, og får hjelpen du trenger når og hvor du måtte ønske det. For et fast beløp hver måned får du ubegrenset tilgang på allmennleger som kan gi deg gode råd, skrive ut resepter og henvise til spesialist om de finner det nødvendig. Akkurat som vanlige legetimer, bare mye enklere og billigere. Du får også tilgang til psykolog, legespesialist, bildeundersøkelser og dagkirurgi dersom allmennlegen henviser til dette.

 

Les mer om Fjordkraft Helsefordel på Fjordkraft sine nettsider: www.fjordkraft.no

 

Family Sports Club

Family Sports Club er Norges nest største treningssenterkjede med over 60 treningssentre over hele landet. Family Sports Club er den eneste senterkjeden i landet som har inkludert helsetjenester i et treningsmedlemskap. Dersom du kjøper medlemskapet "All In" så får du inkludert allmennlege og psykolog på video. Du får også tilgang til psykolog, legespesialist, bildeundersøkelser og dagkirurgi dersom allmennlegen henviser til dette.

 

Family Sports Club selger også helsepakken "Frisk Bedrift" under deres egne merkevare til bedriftskunder.

 

Les mer om ALL IN - medlemskapet og "Frisk Bedrift" på Family Sports Club sine nettsider: www.fsc.no

Avonova Helse

Avonova er Nordens største bedriftshelsetjeneste. Avonova ønsker å levere på bedriftenes ønske om personlige helsetjenester til de ansatte. Avonova har derfor tegnet avtale om leveranse av produktene "Frisk digital" og "Frisk Fysikal" til sine bedriftskunder i Norge og Sverige. Dette er omfattende leveranser hvor Avonova selger helsepakkene inkludert i egne produkter og som "stand alone". Vi har utviklet et skreddersydd opplegg for Avonova sine bedriftskunder. Frisk-Sentralen skal også levere helsetjenester til Avonova Insurance sin helseforsikring i Norge og Sverige.

Aurora Helse

Aurora Helse fokuserer på digitale helsetjenester til bedrifter for lavere sykefravær og økt produktivitet. Aurora Helse leverer produktene "Frisk digital" og "Frisk digital+". Sammen med Aurora Helse vil vi også prøve ut leveranser av videotjenester fra ernæringsfysiolog og personlig trener. Det blir en spennende reise. Aurora Helse leverer tjenestene gjennom et egetutviklet grensesnitt mot de ansatte av bedriftene de har avtale med.